Jistrum – Douglas kapschuur vrijstaande overkapping

Gemaakt en geplaatst door Houtbouw de Bruin

Deze stijlvolle overkapping welke gemaakt is van hoogwaardig en geschaafd douglas hout, is één van de vele uitvoeringen uit de Tuindeco kapschuur L en XL serie met de naam “Bergen”. Het bijzondere uit deze serie is dat het een modulair bouwsysteem is welke qua uitbreidingsmogelijkheden zéér veel mogelijkheden biedt. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een berging creëren door voor- achter- en zijwandwandpakketten mee te bestellen. Vervolgens kunt u bij de L serie kiezen uit een enkele deur en bij de XL serie uit een enkele of dubbele deur.

De uitvoering van dit model bestaat uit het basismodel Bergen L, 2x een achterwandpakket en 2x een veranda hekwerk. De zij- en achterkant van de overkapping staat stevig gefundeerd op hardhouten balken welke met de grond verankerd zijn door middel van hardhouten piketpalen. De vrijstaande paal in het midden staat op een prefab betonpoer met verstelbare plaat. De wandbetimmering van de 2 achterwandpakketten bestaan uit zwart gespoten douglas Zweeds rabat, potdeksel planken. Voor het dak is er gekozen voor zwarte dakshingles.

Klik op de knop hieronder om naar de categorie “Douglas Kapschuren” te gaan en bekijk de vele mogelijkheden die u met dit unieke zelfbouw systeem van de Tuindeco Bergen serie kunt realiseren.

Klik hier en bekijk al onze douglas kapschuur modellen

Deel dit bericht met vrienden!

Reageer op dit bericht